Vårt fantastiska team

vi finns här för dig

vårt företag

AFFÄRSIDÉ

Mjuk & Lens affärsidé är att erbjuda hög kvalitet, personlig service och tillgänglighet till kunder som förväntar sig resultat av produkter och behandlingar. Vi tror inte på genvägar, lågpris och fusk utan är helt övertygade om att det bara är det äkta och det sanna som tillfredsställer de behov våra kunder har. Vi som jobbar på Mjuk & Len är utvalda för vår kunskap, vår förmåga att se kundens behov och vårt intresse att vara med på vägen till ett önskat resultat. Vi ser våra kunders unika behov och anpassar oss efter varje individs personliga egenskap. Vi lyssnar, vi ser och vi agerar.

HISTORIA

  • Mjuk & Len grundades 10 juli 2004 av Kristina Holmström från Lemland. Kristina hade nyss avklarat sin kosmetologutbildning vid Åbo kosmetologskola. Företaget bestod till en början av endast Kristina själv som hyrde ett rum på 15 kvadratmeter i det nya badhuset i Mariehamn. Företaget erbjöd behandlingar och produkter.
  • 1 december 2010 övertogs Mjuk & Len av aktiebolaget INVESTOR Lemland AB.
  • 1 november 2011 öppnade vi en liten filial i Sittkoffsgallerian i Mariehamn centrum där vi utförde så kallade ”torrbehandlingar” såsom ansiktsbehandling, massage, frans – och brynbehandlingar etc. Dessutom sålde vi ett urval av produkter från främst Dermalogica. 
  • Under sommaren 2012 förvärvade INVESTOR Lemland AB Lisco Parfym i Sittkoffsgallerian. 10 juli 2012 övertogs butiken. Senare samma år, 1 oktober 2012, slogs butikerna i Sittkoffs ihop i en ny lokal. 
  • I slutet av november 2014 flyttade vi SPA-verksamheten från badhuset till egna lokaler på Nygatan 7 i centrala Mariehamn vilket var ett stort steg i rätt riktning för att kunna erbjuda en bättre arbetsmiljö och upplevelse för våra kunder.
  • Hösten 2016 tecknade INVESTOR Lemland Ab ett avtal med GLITTER som gav oss rätten till att sälja deras sortiment på Åland. Samtidigt togs beslutet att förnya butiken helt och hållet och en större lokal upphyrdes i Sittkoffs, som har access med både gallerian och Torggatan vilket skapar helt nya möjligheter att betjäna våra kunder på de tider som efterfrågas. Det nya skönhetsvaruhuset slog upp portarna 30 mars 2017 och är något av en unik butiksmiljö i Mariehamn. Vi hoppas vi kan vara en förebild för andra företag i centrum att våga utveckla sig och investera i attraktivare butiksmiljöer som tilltalar konsumenten.

Våra underbara medarbetare

Spa

Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Platschef, Cidesko kosmetolog och fotvårdare

Moderskapsledig

Emilia Dziuba

Massör

Utbildad massör från Polen och utför klassisk massage, lymfmassage, bodyscrub/massage, hotstonemassage, vaxningar, bryn och fransfärgning m.m.

0403255936

Tanja Karlsson

Cidesko kosmetolog

Tanja har studerat i yrkeshögskolan hudvård och spa i Stockholm och examinerades 2014. Hon har även avlagt cidesko diplom. Sedan dess har hon jobbat som hud-spa terapeut på Birka till 2020.
Tanja utför ansiktsbehandlingar, fotvård, massage, kroppsbehandlingar och brinner för att göra bryn och fransfärgningar.

04575958310

Emma Andersson

Frisör

Emma äger frisörsalongen Hair 4 You inne på Mjuk & Len SPA!
Hon blev färdig frisör våren 2002, och har jobbat som frisör sedan dess.
Hon är en väldigt glad, social, lojal och omtänksam person som brinner
för sitt yrke. Lite extra brinner jag för färgningar!
Emma bor i Finström med sin sambo och son, samt deras hund och två katter.
Hos mig på Hair 4 You får du vara i fokus i en lugn och skön miljö!

[email protected]

City

Emilia Eriksson

Butikschef

Emilia är våran glada försäljare från Ekenäs. Hon är alltid redo att svara på olika frågor i butiken. Emilia är utbildad restonom med högskoleexamen i hospitality management.

Désirée Granqvist

Ansvarig Försäljare

Désirée är vår kunniga och duktiga försäljare från Borgå. Hon har länge haft ett stor intresse för skönhet och hudvård. Désirée är alltid ivrig att hjälpa till med eventuella frågor i butiken.

Alice Lönnroth

Försäljare

Alice är vår söta försäljare som jobbar hos oss vid sidan om studierna. Hon är alltid glad att hjälpa och alltid på gott humör.

Meja, Almida & Celina

Inhoppare

Vi har dessutom tre superduktiga tjejer som hoppar in för att hjälpa oss på helger och kvällar.

Ledning och ekonomi

Bild på Fredrik Lindqvist

Fredrik Lindqvist

VD, styrelseledamot

Operativt tjänsteledig

[email protected]

Emma Boijer

Ekonomichef, Ställföreträdande VD

Emma är utbildad företagsekonom och fungerar som vår ekonomichef med ansvar även för HR-frågor. Emma fungerar även som ställföreträdande för VD och sköter företagets administrativa frågor som t.ex. redovisning, fakturering och liknande.

Emma jobbar även operativt inom vårt affärsområde fastighetsförvaltning med disponentsysslor och liknande.

Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Styrelseordförande