Vårt fantastiska team

vi finns här för dig

vårt företag

AFFÄRSIDÉ

Mjuk & Lens affärsidé är att erbjuda hög kvalitet, personlig service och tillgänglighet till kunder som förväntar sig resultat av produkter och behandlingar. Vi tror inte på genvägar, lågpris och fusk utan är helt övertygade om att det bara är det äkta och det sanna som tillfredsställer de behov våra kunder har. Vi som jobbar på Mjuk & Len är utvalda för vår kunskap, vår förmåga att se kundens behov och vårt intresse att vara med på vägen till ett önskat resultat. Vi ser våra kunders unika behov och anpassar oss efter varje individs personliga egenskap. Vi lyssnar, vi ser och vi agerar.

HISTORIA

  • Mjuk & Len grundades 10 juli 2004 av Kristina Holmström från Lemland. Kristina hade nyss avklarat sin kosmetologutbildning vid Åbo kosmetologskola. Företaget bestod till en början av endast Kristina själv som hyrde ett rum på 15 kvadratmeter i det nya badhuset i Mariehamn. Företaget erbjöd behandlingar och produkter.
  • 1 december 2010 övertogs Mjuk & Len av aktiebolaget INVESTOR Lemland AB.
  • 1 november 2011 öppnade vi en liten filial i Sittkoffsgallerian i Mariehamn centrum där vi utförde så kallade ”torrbehandlingar” såsom ansiktsbehandling, massage, frans – och brynbehandlingar etc. Dessutom sålde vi ett urval av produkter från främst Dermalogica. 
  • Under sommaren 2012 förvärvade INVESTOR Lemland AB Lisco Parfym i Sittkoffsgallerian. 10 juli 2012 övertogs butiken. Senare samma år, 1 oktober 2012, slogs butikerna i Sittkoffs ihop i en ny lokal. 
  • I slutet av november 2014 flyttade vi SPA-verksamheten från badhuset till egna lokaler på Nygatan 7 i centrala Mariehamn vilket var ett stort steg i rätt riktning för att kunna erbjuda en bättre arbetsmiljö och upplevelse för våra kunder.
  • Hösten 2016 tecknade INVESTOR Lemland Ab ett avtal med GLITTER som gav oss rätten till att sälja deras sortiment på Åland. Samtidigt togs beslutet att förnya butiken helt och hållet och en större lokal upphyrdes i Sittkoffs, som har access med både gallerian och Torggatan vilket skapar helt nya möjligheter att betjäna våra kunder på de tider som efterfrågas. Det nya skönhetsvaruhuset slog upp portarna 30 mars 2017 och är något av en unik butiksmiljö i Mariehamn. Vi hoppas vi kan vara en förebild för andra företag i centrum att våga utveckla sig och investera i attraktivare butiksmiljöer som tilltalar konsumenten.

Våra underbara medarbetare

Spa

Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Platschef

Bild på Piret Soosalu

Piret Soosalu

Fransstylist & Microbladning

Bild på Alexander Rothberg

Alexander Rothberg

Osteopat

Boka via telefon

+358-457-5001337

City

JANNICA ANDREUZZA

Butikschef

Bild på Jessica Simons

JESSICA SIMONS

Avdelningschef, makeup-artist (moderskapsledig)

METTE KIVISALO

Avdelningschef, försäljare (Anette)

Petra Nordberg

Petra Nordberg

Försäljare, SoMe-ansvarig

Ledningsgruppen

Bild på Fredrik Lindqvist

Fredrik Lindqvist

VD, affärsutveckling

Operativt tjänstledig mellan
aug 2017-sept 2020

[email protected]
Bild på Nathalie Williams

Nathalie Williams

Ekonomi och löner

Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Styrelseledamot

Bild på Liz Mattsson

Liz Mattsson

Styrelseordförande

Bild på Kasper Granlund

Kasper Granlund

Styrelseledamot

Bild på Danny Lindqvist

Danny Lindqvist

Styrelseledamot