Vårt fantastiska team

vi finns här för dig

vårt företag

AFFÄRSIDÉ

Mjuk & Lens affärsidé är att erbjuda hög kvalitet, personlig service och tillgänglighet till kunder som förväntar sig resultat av produkter och behandlingar. Vi tror inte på genvägar, lågpris och fusk utan är helt övertygade om att det bara är det äkta och det sanna som tillfredsställer de behov våra kunder har. Vi som jobbar på Mjuk & Len är utvalda för vår kunskap, vår förmåga att se kundens behov och vårt intresse att vara med på vägen till ett önskat resultat. Vi ser våra kunders unika behov och anpassar oss efter varje individs personliga egenskap. Vi lyssnar, vi ser och vi agerar.

HISTORIA

  • Mjuk & Len grundades 10 juli 2004 av Kristina Holmström från Lemland. Kristina hade nyss avklarat sin kosmetologutbildning vid Åbo kosmetologskola. Företaget bestod till en början av endast Kristina själv som hyrde ett rum på 15 kvadratmeter i det nya badhuset i Mariehamn. Företaget erbjöd behandlingar och produkter.
  • 1 december 2010 övertogs Mjuk & Len av aktiebolaget INVESTOR Lemland AB.
  • 1 november 2011 öppnade vi en liten filial i Sittkoffsgallerian i Mariehamn centrum där vi utförde så kallade ”torrbehandlingar” såsom ansiktsbehandling, massage, frans – och brynbehandlingar etc. Dessutom sålde vi ett urval av produkter från främst Dermalogica. 
  • Under sommaren 2012 förvärvade INVESTOR Lemland AB Lisco Parfym i Sittkoffsgallerian. 10 juli 2012 övertogs butiken. Senare samma år, 1 oktober 2012, slogs butikerna i Sittkoffs ihop i en ny lokal. 
  • I slutet av november 2014 flyttade vi SPA-verksamheten från badhuset till egna lokaler på Nygatan 7 i centrala Mariehamn vilket var ett stort steg i rätt riktning för att kunna erbjuda en bättre arbetsmiljö och upplevelse för våra kunder.
  • Hösten 2016 tecknade INVESTOR Lemland Ab ett avtal med GLITTER som gav oss rätten till att sälja deras sortiment på Åland. Samtidigt togs beslutet att förnya butiken helt och hållet och en större lokal upphyrdes i Sittkoffs, som har access med både gallerian och Torggatan vilket skapar helt nya möjligheter att betjäna våra kunder på de tider som efterfrågas. Det nya skönhetsvaruhuset slog upp portarna 30 mars 2017 och är något av en unik butiksmiljö i Mariehamn. Vi hoppas vi kan vara en förebild för andra företag i centrum att våga utveckla sig och investera i attraktivare butiksmiljöer som tilltalar konsumenten.

Våra underbara medarbetare

Spa

Teodora Íonela

Eyelash-technician

Teodora är utbildad som ”eyelash-technician “ sedan september 2019 då hon gjorde kursen i Bukarest.
Hon är väldigt positiv och ordningsam som person och tycker om att utveckla det hon gör och lära sig nya saker.

Sofia Backman

Nagelteknolog

Sofia är vår glada nagelteknolog som gärna hjälper dig få dina naglar så fina som möjligt. Intresset för naglar har varit stort länge då hon började redan som 13-årig. Hon blev färdig utbildad december 2019 men jobbar ständigt på att lära sig mer.

Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Platschef, Cidesko kosmetolog och fotvårdare

Emilia Dziuba

Massör

Utbildad massör från Polen och utför klassisk massage, bodyscrub/massage, hotstonemassage, vaxningar, bryn och fransfärgning

City

Alice Lönnroth

Försäljare, sommarextra

Alice är vår söta försäljare som jobbar hos oss på sommaren. Hon är alltid glad att hjälpa och alltid på gott humör.

Maja Karlsson

Försäljare, sommarextra

Maja jobbar i vår butik i Sittkoffsgallerian som kundansvarig säljare. Maja är särskilt uppskattad för sitt alltid glada och trevliga sätt att möta våra kunder. Med ett stort intresse och engagemang för våra produkter och våra kunder kan man alltid lita på att Maja hjälper dig hitta en lösning på ditt behov!

Emilia Eriksson

Bitr. butikschef , försäljare

Emilia är våran glada försäljare från Ekenäs. Hon är alltid glad att hjälpa till i butiken. Emilia är utbildad restonom med högskoleexamen i hospitality management.

Julie Fonseca

kundansvarig försäljare

Julie är vår snälla och glada försäljare från Miami. Hon är duktig på både kundservice och har mycket erfarenhet inom skönhetsbranschen. Julie gör gärna fina sminkningar till både fest och vardag. Boka din tid i vår butik eller ring 19747 så hjälper vi gärna att göra dig riktigt fest fin.

Ledning och ekonomi

Emma Danielsson

Ekonomichef

Emma är snart färdigt utbildad företagsekonom och fungerar som vår ekonomichef med ansvar även för HR-frågor. Emma fungerar även som ställföreträdande för VD och sköter företagets administrativa frågor som t.ex. redovisning, fakturering och liknande.

Emma jobbar även operativt inom vårt affärsområde fastighetsförvaltning med disponentsysslor och liknande.

Bild på Fredrik Lindqvist

Fredrik Lindqvist

VD, styrelseledamot

Operativt tjänstledig mellan
aug 2017-dec 2020

[email protected]
Bild på Kristina Holmström

Kristina Holmström

Styrelseordförande